Face This – Maakt onderwijs draagbaar!

Scholen bouwen van T-shirts

Onze missie is eenvoudig: Wij willen scholen bouwen van T-shirts. Deze T-shirts ontwerpen we met tekeningen gemaakt door Indonesische basisschoolleerlingen. De opbrengst van deze shirts gaat direct naar de school van deze kids. De drager van het shirt weet zo dus precies naar welke school zijn/haar geld gaat. En de scholieren dragen zo bij aan hun eigen onderwijs. Zo bouwen wij dus scholen van T-shirts: creatief en transparant tegelijk. Meer info vind je via facethis.nl

 

Geen grijze wollen sokken, maar hippe katoenen T-shirts

Tegenwoordig is duurzaamheid geen noviteit meer maar een voorwaarde. Onze shirts zijn dan ook duurzaam geproduceerd en van 100% katoen. Ze hebben zelfs een Max Havelaar en Made-By certificaat. Maar uiteindelijk zijn het de prints met de kindertekeningen die onze shirts zo bijzonder maken. Vele BN”â„¢ers dragen dan ook onze Face This T-shirts: Van Giel Beelen tot Georgina Verbaan en Daan Schuurmans tot Egbert-Jan Weeber.

 

Draag ook bij met speciale T-shirts van uw organisatie

Naast de reguliere T-shirtlijn voor mode- en maatschappelijk bewuste consumenten, ontwerpen we ook custom made T-shirts speciaal voor uw organisatie. Hierin verwerken we uiteraard tekeningen van Indonesische basisschoolleerlingen, maar ook het logo van uw organisatie komt hierin terecht. Hiermee heeft u een ultra hip T-shirt, dat door de aanwezigheid van uw logo een perfect relatiegeschenk vormt. De Hotelweek ging u al voor. We ontwierpen voor hen speciale T-shirts die zij in de hotelkamers van de Hotelweek verstopten. Vele gasten lag dus een aangename verrassing te wachten.

Wilt u ook zo’n uniek relatiegeschenk?

Neem dan contact op met Face This via:

info@facethis.nl


of bezoek onze website

FacetThis.org