Over ons

Voorloper in Lean Six Sigma

The Lean Six Sigma Company is sinds 2002 actief op het gebied van Lean Six Sigma en heeft meerdere vestigingen in Europa. Het is ons doel om organisaties te laten excelleren. Dit doen we door professionals te scholen tot waardevolle Lean Six Sigma specialisten. Verder begeleiden we organisaties met het implementeren van Lean Six Sigma. De focus ligt hierbij op kennisoverdracht d.m.v. trainingen, workshops en coaching.

The Lean Six Sigma Company vindt dat het afronden van een Lean Six Sigma training iets speciaals is. Om deze reden besteden we, meer dan gemiddeld, effort om ons certificaat  waarde toe te kennen. Uiteraard zijn al onze (internationale) accreditaties op orde. Maar we gaan verder dan alleen de ‘standaard’ erkenningen. Door samen te werken met universiteiten in o.a. Parijs en Londen, maar ook in Nederland (Nyenrode, Hogeschool Rotterdam) garanderen wij een certificaat dat ook onderschreven wordt door deze officiële instanties. 

Verder bekijken we per land welke nationale erkenningen kunnen bijdrage aan onze visie. Zo zijn we in Nederland bij CPION uitgekomen. CPION heeft onze trainingen beoordeeld en heeft onze Black Belt opleiding POST HBO geaccrediteerd. Daarnaast zijn al onze trainingen erkend door de Stichting Permanente Educatie. Hierdoor komen de trainingen in aanmerking voor o.a. PE-punten. 

Het is onze missie om een zo groot mogelijke groep Lean Six Sigma specialisten te trainen die op hun beurt organisatie laten excelleren en de wereld een stukje mooier maken. Om die Lean Six Sigma specialisten bij de beste organisaties hun bijdrage te laten leveren, helpen wij ze aan de benodigde vaardigheden en een mooi CV.