Lean Thinking

Dé training om de Lean principes te leren toepassen in de praktijk. Na deze 2 dagen training bent u in staat om de 7 type verspillingen te herkennen en de Lean roadmap te volgen om gestructureerd processen te verbeteren.

Meer op deze pagina:

  Verspillingen zien en oplossen

  Lean thinking training? Lean is de methodiek om ervoor te zorgen dat diensten en producten snel geleverd kunnen worden. De methodiek focust zich op het reduceren van handelingen die geen waarde toevoegen voor de klant (verspillingen). Een Lean professional is een procesverbeteraar die de Lean filosofie naleeft en de verbetertools in de praktijk kan toepassen. Een goede Lean professional kan ook collega’s mobiliseren om processen te verbeteren. 

  De Lean Thinking training

  De Lean Thinking training is de training om de Lean principes te leren toepassen in de praktijk. De training is opgebouwd rondom 2 hoofdonderwerpen en een simulatie. De hoofdonderwerpen zijn de 7 verspillingen en de 5 stappen van Womack. Verder loopt er een simulatie door de training om het geleerde direct toe te passen in de praktijk. 

  Na de 2-daagse training bent u direct in staat om de Lean principes toe te passen in uw werkomgeving. Tijdens de training leert u verspillingen herkennen en krijgt u een roadmap om gericht processen te optimaliseren.

  U gaat versteld staan van de hoeveelheid verbeterpotentie die u gaat herkennen en ook daadwerkelijk kan aanpakken. 

  Lean Thinking

  Voor iedereen die bekend wilt worden met de Lean methodiek

  Studiegids aanvragen
  Op basis van 973 beoordelingen krijgt The Lean Six Sigma Company met de dienst Lean Thinking een score van 9 uit 10.

  Praktische Informatie

  Hieronder vindt u praktische informatie over de Lean Thinking training. In de studiegids vindt u aanvullende informatie zoals een gedetailleerd overzicht van de training, voorbereiding, doelgroep en informatie over certificering en erkenningen. 

  De Lean Thinking is een 2-daagse bewustwordingstraining. We behandelen de 7 verspillingen, de 5 stappen van Womack en de belangrijkste verbetertechnieken. Als rode draad door de training loopt een praktijksimulatie. De Lean technieken welke u leert tijdens de training, past u ook direct toe in de simulatie. Hierdoor beklijft de materie een stuk beter en kunt ook direct na de training van start met Lean. 

  Deel 1 - Achtergrond en Roadmap

  De eerste module staat in het thema van 2 hoofdonderwerpen. De filosofie en achtergrond van Lean en de Lean roadmap. 

  Dag 2 - Technieken en examen

  Lean bestaat uit vele verbetertechnieken en hulpmiddelen. De belangrijkste komen de tweede module aanbod. Aan het einde van de dag vindt ook het examen plaats. 

  2-daagse Lean Thinking: €595,- exclusief BTW

  Inclusief: 

  • Cursus materiaal (Handboek en oefenmateriaal)
  • Theorie examen (2 her-examens, als nodig)
  • Theorie certificering
  • Luncharrangement, koffie, thee en frisdrank
  • Parkeerkosten

  Exclusief:
  Eventuele overnachtingen

  Trainingen

  Startdatum: 30 oktober 2017

  30, 31 oktober

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • DD slash MM slash JJJJ

  In-company.

  Lean Six Sigma in uw bedrijf

  Lean Six Sigma staat vooral bekend als projectmatige verbeterstructuur, maar Lean Six Sigma is breder dan dat. Lean Six Sigma is een rotsvaste filosofie, een organisatie, een verbeterstructuur én tools. Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord op een aantal bedrijfskundige vraagstukken met betrekking tot competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid.

  Afhankelijk van uw ambitie is Lean Six Sigma in fases te implementeren. Iedere organisatie is uniek. Er bestaat daarom geen implementatie blauwdruk voor iedere organisatie. Samen met u ontwikkelt The Lean Six Sigma Company een plan van aanpak afgestemd op uw organisatie.

  Contact opnemenLees verder