Sponsor en Champion

Sponsor en Champion training voor topmanagement die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van Lean Six Sigma

Meer op deze pagina:

  Verantwoordelijk voor het budget en verantwoordelijk voor het succes

  Lean Six Sigma wordt uitgerold binnen uw organisatie en u bent verantwoordelijk voor het succes en het budget? Dan wilt u weten wat u kunt bereiken met Lean Six Sigma, wat u mag verwachten van uw medewerkers en welke doelen u kunt stellen.

  Champions zijn de bestuursleden en directieleden die verantwoordelijk zijn voor de competitiviteit en groei van de organisatie. Lean Six Sigma is de manier om competitief te blijven en komt tot haar recht als het topmanagement erachter staat. Dat vergt tijd en aandacht. De Champion bij General Electric was oud-CEO Jack Welch zelf. 

  De Sponsor is de proceseigenaar. Een manager verantwoordelijk voor de kwaliteit en kosten van een product of productgroep. Lean Six Sigma professionals doen de verbeterprojecten in opdracht van de Sponsor. De Sponsor zorgt er op zijn/haar beurt voor dat alle betrokkenen tijd en geld krijgen om zonder belemmeringen de Lean Six Sigma projecten te kunnen uitvoeren.

  Bekijk de implementatiepagina voor meer informatie over Lean Six Sigma in uw organisatie. 

  De sponsor en champion training

  Tijdens de training leert u welke bedrijfskundige vraagstukken opgelost worden met Lean Six Sigma. U leert welke investeringen, in termen van tijd en geld, nodig zijn om succes te boeken en we delen onze ervaringen over het implementeren van de methodieken. Na de training kunt u starten met het vormgeven van de implementatie. 

  Sponsor en Champion

  Voor wie verantwoordelijk is voor de investering en het succes

  Studiegids aanvragen
  Op basis van 202 beoordelingen krijgt The Lean Six Sigma Company met de dienst Sponsor en Champion een score van 9 uit 10.

  Praktische Informatie

  De Champion en Sponsor training is een in-company training. Het is een maatwerk training die gegeven wordt door onze meest senioren Master Black Belts. Champions en Sponsoren kunnen bij elkaar in de groep zitten, zodat er direct afspraken gemaakt kunnen worden over de implementatie en de vervolgstappen. De training is een interactieve workshop / kick-off van het implementatie traject en kan het beste gepland worden voorafgaand de eerste Lean Six Sigma trainingen.

  Afhankelijk van de groepsgrootte, type organisatie en omvang van de implementatie duurt de training 4 tot 8 uur. De training is geschikt voor al het management die de budgetten beheren en verantwoordelijk zijn voor het dagelijks bestuur. Veelal bestaat de groep uit 1 champion, meerdere sponsoren en iemand uit HR.

  Deel 1 - Wat is Lean Six Sigma?

  Uitleg over de achtergrond van Lean Six Sigma. 

  Deel 2 - Wat kunt u verwachten van uw investering in Lean Six Sigma?

  We delen onze ervaringen over de doelen die u kunt bereiken met Lean Six Sigma. Wat kost het om een implementatie door te voeren? Hoeveel professionals moeten er getraind worden? Hoe houdt u de implementatie in leven? 

  Deel 3 - Wat kunt u doen om een succes te maken van de implementatie?

  U leert drempels wegnemen, de juiste prikkels in te richten en u leert om het traject te faciliteiten als (top)manager. 

  De training wordt alleen in-company georganiseerd. Neem contact met ons op voor vragen over de training.

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • DD slash MM slash JJJJ

  In-company.

  Lean Six Sigma in uw bedrijf

  Lean Six Sigma staat vooral bekend als projectmatige verbeterstructuur, maar Lean Six Sigma is breder dan dat. Lean Six Sigma is een rotsvaste filosofie, een organisatie, een verbeterstructuur én tools. Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord op een aantal bedrijfskundige vraagstukken met betrekking tot competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid.

  Afhankelijk van uw ambitie is Lean Six Sigma in fases te implementeren. Iedere organisatie is uniek. Er bestaat daarom geen implementatie blauwdruk voor iedere organisatie. Samen met u ontwikkelt The Lean Six Sigma Company een plan van aanpak afgestemd op uw organisatie.

  Contact opnemenLees verder