Yellow Belt

De Lean Six Sigma training om de basisbegrippen te leren over de methodiek. Hierna bent u in staat op uw werkomgeving dagelijks te verbeteren met Lean Six Sigma

Meer op deze pagina:

  Iedereen, iedere dag beter

  Een Yellow Belt training? U haalt het maximale uit Lean Six Sigma als iedereen weet wat het is. Uw organisatie zal excelleren, omdat iedereen in staat is om kleinschalig zijn of haar werkomgeving te optimaliseren. Belangrijker nog is dat Yellow Belts in staat zijn op goed niveau te sparren over verbetermogelijkheden met uw medewerkers die projectmatig procesverbeteren. Yellow Belts begrijpen wat zij doen en proberen te bereiken. Projecten en initiatieven stranden veelal door onbegrip en angst. Door iedereen op minimaal Yellow Belt niveau te scholen werkt u aan het reduceren van de kans dat deze factoren een rol gaan spelen tijdens de implementatie. 

  Goede Yellow Belts zien verbeterpotentie op hun afdeling en gaan dat aankaarten bij het management. Zo creĆ«ert u een lerende organisatie. 

  De Yellow Belt training

  Deze 1-daagse (of 4 uur durende) training beslaat de basisprincipes van Lean Six Sigma. Het is een in-company training voor organisaties die willen dat medewerkers gemotiveerd zijn om de Lean Six Sigma implementatie te laten slagen. Tijdens de training wordt het doel en de aanpak van Lean Six Sigma duidelijk uitgelegd. Hierdoor krijgt Lean Six Sigma handen en voeten en dus meer begrip. 

  Verder is het zo dat de deelnemers na de training in staat zijn het geleerde in de praktijk toe passen. De deelnemers gaan na de training verbeterpotentie zien en voor een deel zelf de oorzaken van problemen al wegnemen. 

  De training is interactief en opgezet rondom een simulatie. Alles basisprincipes als variatie-denken en de 7 verspillingen komen aan bod. Ook wordt er tijd gestoken om vragen te beantwoorden. Om het succes van de Yellow Belt training te verhogen wordt de training veelal gestart door de initiatiefnemer of programma verantwoordelijke van de Lean Six Sigma implementatie. 

  Yellow Belt

  De Yellow Belt training om de Lean Six Sigma basisbegrippen te leren

  Studiegids aanvragen
  Op basis van 592 beoordelingen krijgt The Lean Six Sigma Company met de dienst Yellow Belt een score van 9 uit 10.

  Praktische Informatie

  De Yellow Belt training is een in-company training. Voor een gedetailleerd programma van de training kunt u de studiegids aanvragen. Goed om te weten is dat d inhoud van de training niet in beton gegoten. Om de mogelijkheden van de Yellow Belt training te bespreken, kunt u ons het beste bellen en een afspraak maken met 1 van onze Master Black Belts. 

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • DD slash MM slash JJJJ

  Implementeren

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce quis ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula. Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.

  Contact opnemenMeer informatie